De K. Fanfare Iever & Eendracht nodigt u graag uit op haar 33ste kerstconcert “Christmas in Flanders Fields” op zaterdag 21 december 2013 om 19u in de Gonzaguazaal.

 

Dit jaar staat het concert in het teken van honderd jaar eerste wereldoorlog. Hiervoor kan de fanfare rekenen op de samenwerking met de erfgoedcel. Met het muziekstuk “The Armed Man: A Mass for Peace” van Karl Jenkins brengt de fanfare op haar manier hulde aan alle slachtoffers van de eerste wereldoorlog. De oorlog van 1914-1918 bracht soldaten van over heel de wereld naar het slagveld: Engeland, Schotland, Frankrijk, Australië,

Nieuw-Zeeland, ....   Een aantal bekende en minder

bekende soldatenliederen getuigen hiervan.

 

Allerhande kerstliederen brengen er daarna de kerstsfeer in. Een ideale avond dus om de komende eindejaarsfeesten in te zetten!

 

De muzikale leiding is in de kundige handen van dirigent Ludo Cools.

 

Allen op zaterdag 21 december dus naar de Gonzaguazaal van het Sint-Godelieve Instituut, Mechelseweg 129, te Kapelle-op-den-Bos. Het concert start om 19 uur.

 

Inkomkaarten zijn verkrijgbaar in voorverkoop bij muzikanten en bestuursleden, of te bestellen op het nummer 0475 44 44 96 (Rudi Keuleers) of 0477 43 41 24 (Frans Geerts) of via e-mail op kfiee@scarlet.be.

 

Wij hopen u ten zeerste te mogen verwelkomen.

 

Tot dan?